Van manuscript tot boek!

Nadat ik bijna een jaar aan mijn script geschreven had en het met spanning en enthousiasme naar de uitgever stuurde, dacht ik dat mijn boek binnen no time in de winkel zou komen te liggen. Zat ik daar even goed naast zeg...! De uitgever wilde het script eerst zelf lezen, wel of niet goedkeuren en waar nodig beoordelen. Na een aantal maanden in spanning afwachten, kreeg ik eindelijk het verlossende telefoontje van de uitgever. JA, ze hadden het gelezen. JA, ze wilden het gaan uitgeven. NEE, het script was nog niet geschikt om als boekvorm in de winkel te komen. Ik was trouwens wel erg gecharmeerd van hun eerste recensie. Hierbij een klein stukje uit het eerste review:

"Wat zijn jullie destijds aan een groot avontuur begonnen! Wat je heel leuk doet, is het verhaal beginnen bij het einde: mijmerend in de jacuzzi. Dat wekt al gelijk een gevoel van genegenheid op bij de lezer en maakt duidelijk dat dit boek met liefde en warmte is geschreven."

Afijn, ik kreeg een aantal tips en tricks mee en kon opnieuw door mijn script heen worstelen om aan de eisen en wensen van de uitgever te voldoen. Toen mijn aangepaste script uiteindelijk wel werd goedgekeurd, moest alles nogmaals doorlopen worden om het volledig in foutloos Nederlands te kunnen indienen. Daarnaast wilde ik ook nog een aantal foto's en filmpjes in het boek verwerken. Dat was een leuk idee, maar het gevolg was dat ik door mijn bestand van, inmiddels 12 jaar, aan leuke foto's en filmpjes moest spitten. Je zult begrijpen dat daar ook nog even wat tijd overheen ging. Maar het is mij nu allemaal gelukt! Ik heb het definitieve script ingediend en moet nu wachten op de eerste proefdruk van het boek. Zodra ik deze proefdruk goedkeur, komt het boek in de verkoop.

We starten binnenkort met de voorverkoop. Voor degene die in de voorverkoop een boek willen kopen, zal ik als bedankje het boek persoonlijk signeren. Ik houd jullie op de hoogte.

Tot snel


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Van manuscript tot boek!

Boekpresentatie 17 december om 15:00 uur

"Van klushuis tot B&B" nu ook verkrijgbaar bij boekhandel Stevens in Hoofddorp!

Mijn nieuwe boek is nu verkrijgbaar!!! "Van klushuis tot B&B" ISBN: 978-94-646-8282-3

Wat vind je van de cover?

De proefdruk is binnen!